Canon i-SENSYS LBP 7200 / C / CDN / CN

Canon
LBP 7200 / C / CDN / CN
Canon i-SENSYS LBP 7200 / C / CDN / CN
197 930 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 7200 / C / CDN / CN. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 7200 / C / CDN / CN