Canon i-SENSYS LBP 5050 / N

Canon
LBP 5050 / N
Canon i-SENSYS LBP 5050 / N
153 562 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 5050 / N. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 5050 / N