Canon FC 740

Canon
740
Canon FC 740
290 1065 DKK

Vi sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 740. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 740