Canon FC 280

Canon
280
Canon FC 280
290 1065 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 280. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 280