Canon FC 270

Canon
270
Canon FC 270
290 1092 DKK

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 270. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 270