Canon FC 230

Canon
230
Canon FC 230
290 1065 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 230. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 230