Canon FC 21

Canon
21
Canon FC 21
290 1065 DKK

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 21. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 21