Canon FC 206

Canon
206
Canon FC 206
290 1065 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 206. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 206