Canon FC 128

Canon
128
Canon FC 128
290 1065 DKK

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 128. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 128