Canon FC 108

Canon
108
Canon FC 108
290 1065 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 108. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 108