Canon Fax L 4500 / IF

Canon
L 4500 / IF
Canon Fax L 4500 / IF
205 575 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax L 4500 / IF. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere