Canon Fax L 300

Canon
L 300
Canon Fax L 300
205 575 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere