Canon Fax L 280

Canon
L 280
Canon Fax L 280
205 575 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere