Canon Fax L 260 / I

Canon
L 260 / I
Canon Fax L 260 / I
205 575 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax L 260 / I. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere