Canon Color ImageClass MF 9170 / C

Canon
MF 9170 / C
Canon Color ImageClass MF 9170 / C
0 0 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color ImageClass MF 9170 / C. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer