Canon Blækpatroner

Canon Blækpatroner

Canon har haft en fast plads i danskernes bevidsthed i mange år som gedigen japansk kvalitet, og det gælder i den grad også deres inkjet-printere - eller blækprintere, om du vil. Hos BillyBlæk har vi naturligvis blækpatronerne til Canons printere – og de er billige!

Blækpatroner til Canon printere

Udvalget fra Canon er stort, og der findes et hav af modeller og modelserier på det danske marked. I flæng kan nævnes: BJ serien, Pixma, Color Plotter, Selphy og Starwriter.

Uanset hvilken model Canon inkjet-printer du måtte have: Vi har sandsynligvis de blækpatroner til din Canon, du skal bruge. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har fundet den rigtige model, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig, og vores kundeservice ved alt, hvad der er værd at vide om patroner til Canon blækprintere.

Vores blækpatroner til Canon har en indbygget chip – andre kompatible har ofte ikke. Du kan godt bruge en blækpatron uden chip, men dens væsentligste funktion er at ”tælle”, hvor meget blæk du har brugt. Det er en god ting at vide – og derfor anbefaler vi, du benytter patroner med chip.