Canon BJ S 330
66 66 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard BJ S 330. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Læs mere

Billige blækpatroner til Canon BJ S 330:

  • Canon BJ S330