Brother MFC-J265 / W

Brother
J265 / W
Brother MFC-J265 / W
17 348 DKK

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J265 / W. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-J265 / W