Brother MFC-J220

Brother
J220
Brother MFC-J220
17 385 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J220. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-J220