Brother MFC-9880 / N

Brother
9880 / N
Brother MFC-9880 / N
112 915 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9880 / N. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-9880 / N