Brother MFC-9850

Brother
9850
Brother MFC-9850
112 915 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9850. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-9850