Brother MFC-9750

Brother
9750
Brother MFC-9750
112 917 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9750. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-9750