Brother MFC-9700

Brother
9700
Brother MFC-9700
112 915 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9700. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-9700