Brother MFC-9660 / N

Brother
9660 / N
Brother MFC-9660 / N
111 853 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9660 / N. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-9660 / N