Brother MFC-8890 / DW

Brother
8890 / DW
Brother MFC-8890 / DW
101 1187 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8890 / DW. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8890 / DW