Brother MFC-8870 / DW

Brother
8870 / DW
Brother MFC-8870 / DW
139 1451 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8870 / DW. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8870 / DW