Brother MFC-8860 / DN / N

Brother
8860 / DN / N
Brother MFC-8860 / DN / N
139 1451 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8860 / DN / N