Brother MFC-8700 / CP

Brother
8700 / CP
Brother MFC-8700 / CP
112 915 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8700 / CP. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8700 / CP