Brother MFC-845 / CW

Brother
845 / CW
Brother MFC-845 / CW
14 392 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 845 / CW. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-845 / CW