Brother MFC-8380 / DLT / DN

Brother
8380 / DLT / DN
Brother MFC-8380 / DLT / DN
101 1146 DKK

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8380 / DLT / DN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8380 / DLT / DN