Brother MFC-7840 / W

Brother
7840 / W
Brother MFC-7840 / W
91 674 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 7840 / W. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Tips og tricks til Brother MFC-7840 / W

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Tryk Clear/back (ignorer at der står udskift tromle)
  3. Tryk *00
  4. Luk frontklappen ind til toneren og lad printeren varme op