Brother MFC-7440 / N / W

Brother
7440 / N / W
Brother MFC-7440 / N / W
139 755 DKK

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 7440 / N / W. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-7440 / N / W