Brother MFC-7320 / W

Brother
7320 / W
Brother MFC-7320 / W
91 674 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 7320 / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Tips og tricks til Brother MFC-7320 / W

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger vejledningen via dette link, kan det løse problemet:

https://www.youtube.com/watch?v=hr75bzEY5ek