Brother MFC-5490 / CN

Brother
5490 / CN
Brother MFC-5490 / CN
14 430 DKK

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 5490 / CN. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-5490 / CN