Brother MFC-465 / CN

Brother
465 / CN
Brother MFC-465 / CN
14 455 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 465 / CN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-465 / CN