Brother MFC-440 / CN

Brother
440 / CN
Brother MFC-440 / CN
14 392 DKK

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-440 / CN