Brother MFC-3360 / C

Brother
3360 / C
Brother MFC-3360 / C
11 99999 DKK

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 3360 / C. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-3360 / C