Brother MFC-297 / C

Brother
297 / C
Brother MFC-297 / C
14 326 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 297 / C. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-297 / C