Brother MFC-253 / CW

Brother
253 / CW
Brother MFC-253 / CW
14 38 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 253 / CW. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-253 / CW