Brother MFC-240 / C

Brother
240 / C
Brother MFC-240 / C
14 392 DKK

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 240 / C. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-240 / C