Brother MFC-215 / C

Brother
215 / C
Brother MFC-215 / C
26 34 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 215 / C. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-215 / C