Brother IntelliFax-4750 / E

Brother
4750 / E
Brother IntelliFax-4750 / E
112 917 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard IntelliFax 4750 / E. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother IntelliFax-4750 / E