Brother IntelliFax-1960 C

Brother
1960 C
Brother IntelliFax-1960 C
14 392 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard IntelliFax 1960 C. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother IntelliFax-1960 C