Brother IntelliFax-1860 C

Brother
1860 C
Brother IntelliFax-1860 C
14 392 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard IntelliFax 1860 C. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother IntelliFax-1860 C