Brother HL-L2365 / DW

Brother
L2365 / DW
Brother HL-L2365 / DW
61 971 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Tips og tricks til Brother HL-L2365 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Sluk printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Hold den Grønne knap inde imens du tænder printeren
  3. Efter 3 sekunder giv slip på den Grønne knap
  4. Der vil nu i displayet stå "User mode"
  5. Tryk 9 gange på den Grønne knap
  6. Tryk herefter på den Grønne knap 5 gange
  7. Luk frontklappen