Brother HL-L2365 / DW

Brother
L2365 / DW
Brother HL-L2365 / DW
75 1060 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-L2365 / DW