Brother HL-L2360 / DN / DW

Brother
L2360 / DN / DW
Brother HL-L2360 / DN / DW
61 971 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL L2360 / DN / DW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Tips og tricks til Brother HL-L2360 / DN / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

 1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
 2. Tryk på Menu/OK-knappen, menuen vises

 3.  

  Scroll med piltasterne ned til "Setup Menu"
 4. Tryk på OK-knappen

 5.  

  Scroll med piltasterne ned til "Udskift toner"
 6. Tryk på OK-knappen

 7.  

  Scroll med piltasterne ned til "Videre"
 8. Bekræft med OK-knappen, i menuen vises "Udført"

 9. Luk frontklappen ind til toneren
 10. Lad printeren varme op