Brother HL-L2340 / DW

Brother
L2340 / DW
Brother HL-L2340 / DW
75 971 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-L2340 / DW