Brother HL-5450 / D / DN / DNT

Brother
5450 / D / DN / DNT
Brother HL-5450 / D / DN / DNT
101 1367 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Tips og tricks til Brother HL-5450 / D / DN / DNT

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Sluk printeren (På siden)

  1. Åben printerens frontdæksel ind til tonerne.
  2. Hold den Grønne knap inde mens du holder Tænd knappen inde
  3. Giv slip på Tændknappen, men bliv ved med holde den Grønne knap inde til der kommer lys i "knapperne" over - giv herefter slip på den Grønne knap (De vil nu stoppe med at lyse)
  4. Tryk på den Grønne knap 2 gange og vent på at de samme "knapper" fra før igen lyser op 
  5. Tryk herefter 5 gange på den Grønne knap for den standart toner eller
    Tryk  6 gange på den Grønne knap for den store toner (Lyset vil herefter slukke)
  6. Luk frontdækslet
  7. Den vil nu nulstille toneren