Brother HL-5380 / D / DN / DN Praxis / DNLT / DW / DWLT

Brother
5380 / D / DN / DN Praxis / DNLT / DW / DWLT
Brother HL-5380 / D / DN / DN Praxis / DNLT / DW / DWLT
101 1311 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5380 / D / DN / DN Praxis / DNLT / DW / DWLT. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5380 / D / DN / DN Praxis / DNLT / DW / DWLT