Brother HL-5340 / D / DL / DN / DN2LT / DNLT / DW

Brother
5340 / D / DL / DN / DN2LT / DNLT / DW
Brother HL-5340 / D / DL / DN / DN2LT / DNLT / DW
101 1311 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5340 / D / DL / DN / DN2LT / DNLT / DW. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5340 / D / DL / DN / DN2LT / DNLT / DW